Nogle af de store FestMenuer kan ikke laves 100% færdige og leveres lige til at sætte på bordet,
– og nogle kan godt anrettes på fade, hvor der ikke behøves kok og evt. tjenere til anretning.
De fleste vil dog kræve en kok, men kontakt os vedr. dette.
Er der kok med vil denne færdiggøre, anrette og understøtte serveringen.
Kokken vil også optræde i rollen som ”event-person”, der gennemgår menuen,
svarer på spørgsmål fra nysgerrige gæster, osv.
Pris for kokken – efter aftale.
Vi vil til enhver tid foretrække at holde et møde for at sammensætte den rigtige menu til f.eks. Brylluppet, Konfirmationen, Den runde Fødselsdag osv.
Møde er uden beregning og forpligtelse.
Vi har oplistet en række FestMenuRetter, som vi oftest serverer til de pågældende begivenheder.
FORRETTER
BlåMuslinge Bisque
med Bacalau (klipfisk) og urter, brød og smør
TaskekrabbeBisque
med kalvebrisler og urter
Flødelegeret HummerBisque
med porsesnaps og urter, brød og smør
Bagt marineret FoisGras Terrine
marineret i hjemmelavet PorseSnaps
med Æblegele og Briochebrød
OkseTatar
på Olivenbrød med Peberrodsfløde, brød og smør
Hjemmerøget Laks
med kørvelcreme, dild og citron, brød og smør
Blandet Salat med Varmtrøget laks
og KørvelCreme, brød og smør
MELLEMRETTER
Oksecarpaccio
råmarineret i BasilikumOlivenolie med urter, skalotter og 2-års parmesanost
LakseTatar
med krydderurter, krydderolie og sennepscreme
TunCarpaccio
råmarineret iTrøffelOlivenolie med urter, skalotter og 2-års parmesanost
HavtaskeRagout
i Riesling med dild og citron
Pandestegt Makrelfilet
med persilleolie, citronskal og syltet Chili
Bresaola
med MandelPesto
HOVEDRETTER
Stegt Perlehønebryst og -Lår
med svampe, spinat, fjerkræsbechamel og Pommes Rissolleés
Oksefilet
med kartofler, PeberSauce eller sauce Bernaise, savoykål og svampe
Kalvetyksteg
med Savoykål, Svampe, DijonSauce
og Pommes Rissolleés
Stegt Kalvefilet
barderet med lufttørret skinke,
med FoisGras Pebersauce, Savoykål, Svampe og Pommes Rissolleés
Braisseret Lammebov
i estragonsky med ratatuille
Unghane
braisseret i riesling med urter
serveret med Risotto
KalveFrikassé
med urter, persille og kartofler
DESSERTER
ChokoladeMousse
med syltet frugt og mynte
Hjemmelavet ChokoladeIs
med MandelKrokant, sprøde Twills og Skovbærcoulis
Crêpes Suzette
med hjemmelavet VanilleIs og Orangesirup
flamberet i Grand Marnier
ChokoladeMarzelleKage
med citronsorbet og mynte
Orientalsk FrugtSalat
skåret frugt i lage med hjemmelavet VanilleCreme
Pandekager
med rørsukker og Hjemmelavet Vanilleis og Orangekaramel
Lun ÆbleMazarinTærte
med hjemmelavet Vanilleis og orange-coulis
_______
Tilbehør til alle menuer
Hjemmebagt brød og smør