Festmenuer

Nogle af de store FestMenuer kan ikke laves 100% færdige og leveres lige til at sætte på bordet,
– og nogle kan godt anrettes på fade, hvor der ikke behøves kok og evt. tjenere til anretning.
De fleste vil dog kræve en kok, men kontakt os vedr. dette.

Er der kok med vil denne færdiggøre, anrette og understøtte serveringen.
Kokken vil også optræde i rollen som ”event-person”, der gennemgår menuen,
svarer på spørgsmål fra nysgerrige gæster, osv.
Pris for kokken – efter aftale.

Vi vil til enhver tid foretrække at holde et møde for at sammensætte den rigtige menu til f.eks. Brylluppet, Konfirmationen, Den runde Fødselsdag osv.
Møde er uden beregning og forpligtelse.

Vi har oplistet en række FestMenuRetter, som vi oftest serverer til de pågældende begivenheder.

 

FORRETTER

BlåMuslinge Bisque
med Bacalau (klipfisk) og urter, brød og smør

TaskekrabbeBisque
med kalvebrisler og urter

Flødelegeret HummerBisque
med porsesnaps og urter, brød og smør

Bagt marineret FoisGras Terrine
marineret i hjemmelavet PorseSnaps
med Æblegele og Briochebrød

OkseTatar
på Olivenbrød med Peberrodsfløde, brød og smør

Hjemmerøget Laks
med kørvelcreme, dild og citron, brød og smør

Blandet Salat med Varmtrøget laks
og KørvelCreme, brød og smør

 

MELLEMRETTER

Oksecarpaccio
råmarineret i BasilikumOlivenolie med urter, skalotter og 2-års parmesanost

LakseTatar
med krydderurter, krydderolie og sennepscreme

TunCarpaccio
råmarineret iTrøffelOlivenolie med urter, skalotter og 2-års parmesanost

HavtaskeRagout
i Riesling med dild og citron

Pandestegt Makrelfilet
med persilleolie, citronskal og syltet Chili

Bresaola
med MandelPesto

 

HOVEDRETTER

Stegt Perlehønebryst og -Lår
med svampe, spinat, fjerkræsbechamel og Pommes Rissolleés

Oksefilet
med kartofler, PeberSauce eller sauce Bernaise, savoykål og svampe

Kalvetyksteg
med Savoykål, Svampe, DijonSauce
og Pommes Rissolleés

Stegt Kalvefilet
barderet med lufttørret skinke,
med FoisGras Pebersauce, Savoykål, Svampe og Pommes Rissolleés

Braisseret Lammebov
i estragonsky med ratatuille

Unghane
braisseret i riesling med urter
serveret med Risotto

KalveFrikassé
med urter, persille og kartofler

 

DESSERTER

ChokoladeMousse
med syltet frugt og mynte

Hjemmelavet ChokoladeIs
med MandelKrokant, sprøde Twills og Skovbærcoulis

Crêpes Suzette
med hjemmelavet VanilleIs og Orangesirup
flamberet i Grand Marnier

ChokoladeMarzelleKage
med citronsorbet og mynte

Orientalsk FrugtSalat
skåret frugt i lage med hjemmelavet VanilleCreme

Pandekager
med rørsukker og Hjemmelavet Vanilleis og Orangekaramel

Lun ÆbleMazarinTærte
med hjemmelavet Vanilleis og orange-coulis

_______

Tilbehør til alle menuer
Hjemmebagt brød og smør