Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/atgourmet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/atgourmet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/atgourmet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Nytår - ATGourmet | ATGourmet

Nytår


NYTÅR 2020
4-retters NytårsMenu  &  Luksus Nytårs Tapas

_____

NYTÅRS MENU
4-retters  med snacks og kransekage

Leveres til at tallerkenanrette.
Der er et minimum af tilberedning/opvarmning og vejledning til anretning!

• Snacks
Hjemmelavede Soyamandler
_____

F o r r e t
•  Taskekrabbe Cappucino
med hjemmelavet Porsesnaps fra Skagen,
Kalvebrissel Sautee, Vinterurter og Krydderurter

M e l l e m r e t
•  Rimmet Laks
med Limeolie, Skalotter,
Flager af 2-års Parmigiano-Reggioano og Ærteblade

_____
• Brød & Smør
2 slags økologisk brød:
Rustik Durum & Græskarkernebrød
&
2 slags smør
Neutralt og Chili
_____

H o v e d r e t
• KalveTyksteg –  min. 200 g pr. person
Langtidsstegt og Rosa
TranebærPebersauce med Fois Gras
Smørdampede Gulerødder, Blomkålsplader og Grønkåls Frites
Pommes Risollées – Smørristede små Kartofler

D e s s e r t
• Blok af Chokolade/Kastanje Pavé
&
Coulis af Skovbær og Vanille/Ananas Relish
sukkerristede Mandler og Frisk Mynte
_____

Til kl. 24.00
• Hjemmelavet Kransekage
_____
kr. 475,-
Bestil helt ned til 4 kuverter (ved færre ring til os)

Se menuen HER
Se vejledning HER

GODT NYTÅR !

_______________________________________________


NYTÅRS TAPAS

Anrettet på pænt service lige til at sætte på bordet !
De 3 varme retter skal blot kort tid i ovnen i de fade de leveres i

 

• SoyaMandler
Velkomst
_____

•  Rimmet Laks
med Limeolie, krydderurter, ærteblade og flager af 2-års Parmigiano-Reggioano 

•  OkseCarpaccio
af Okseinderlår
råmarineret i Basilikum/OlivenOlie med urter,
skalotter og flager af 2-års Parmigiano-Reggioano

•  Vitello Tonnato
rosastegt tyndt skåret Kalvefilet med skalotter, hakkede kapers, paprika og tunsauce

•  Speck
italiensk luftørret skinke med lime, cashew knas og rød pesto

• Tomat Salat
af små duehjerte tomater – i urte Mascarpone creme og Feta
med saltristede Pistacienødder

•  Vinter Salat
med blomkålsplader, grønkål, ristede hasselnødder og kold urte-lakridscreme
_____

• Brød & Smør
3 slags brød:
Lys Durum Rustik, Landbrød med græskarkerner,  Mørk Malt
&
3 slags smør
Hvidløg, Chili og Almindeligt

L u n t
• Andalusiske Rejer
med hvidløg og chili

• Kylling i Bechamel
stegt filet af kyllingeoverlår serveret i fjerkræsbechamel
med grøn madagasgar peber og tranebær

• Crispy And
Stykker af letsaltet And – Panko paneret
med ”Sauce Beautiful Irish” (urtemayonaise med kørvel)

_____

• Ost
Tommes de Savoie
Klassificeret upastoriseret Komælksost
&
• OlivenSalat
(Piccolines Oliven med Rosmarin) 

_____

Dessert
• Blok af Chokolade/Kastanje Pavé
&
Coulis af Skovbær, Vanille/Ananas Relish og Frisk Mynte

_____

Til kl. 24.00
• Hjemmelavet Kransekage

kr. 545,-
Bestil helt ned til 4 kuverter (ved færre ring til os)

Se menuen HER

GODT NYTÅR !