Maden og Levering

God mad starter med respekten for dine kunder, en god portion faglig stolthed og en trang til kreative nyskabelser.

Med dette fundament er du ikke et øjeblik i tvivl.
Vi bruger kvalitetsråvarer, vi kan stå inde for, og laver selv stort set alt “fra bunden”
i en stræben efter den gode og ordentlige smagsoplevelse.

ATGourmet laver f.eks. selv sine fonde, saucer, røgvarer, dressinger, brød og pasta fra den gode råvare.
Is, syltevarer, sild til frokost, bryllupskager, osv. er ligeledes fra egne opskrifter, så vi også som helhed kan binde smagsoplevelsen sammen.

Som du måske allerede har fornemmet, er der et stort udvalg af menuer og anretninger.
Har du særlige ønsker, så sig frem. Jeg tror vi finder en løsning.

Kuvertantal
De anførte priser er som hovedregel for minimum 20 kuverter.

Kok
Du kan vælge at få en kok med nogle timer til at anrette og servicere, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af arrangementet.
Der kan i øvrigt også være store menuer med retter, hvor vi vil anbefale en kok.
Prisen aftales særskilt for kokken, se i øvrigt også under TotalArrangement.

BILLEDER
Eksempel på BUFFET – GRILLBUFFET

LEVERING og AFHENTNING AF FADE

Alt leveres på pæne fade lige til at stille på buffet’en eller bordet.
Varme retter kan leveres i thermokasser, hvis dette bestilles.
Nogle retter anbefales opvarmet på stedet for at opnå det bedste resultat.
Levering og efterfølgende afhentning af service: kr. 650,- i StorkøbenhavnsOmrådet og Nordsjælland.

Service skal altid være rengjort ved afhentning eller aflevering, som sker efter aftale.
Manglende eller ødelagt service faktureres til kostpris.