Nytår


NYTÅR 2019

ATGourmet tilbyder i år hele 2 eksklusive NytårsTapas Menuer
til henholdsvis kr 365,- og 465,- pr. kuvert. Den lille (10 retter)  er udelukkende kolde retter og den store (14 retter)  er med 3 retter, der skal varmes.
OBS! Normalpriser er hhv. kr. 425,- og kr 460,-

Spis jer ind i det nye år med et utal af skønne overraskelser
serveret med hjemmebagt brød og anrettet på smukt bæredygtigt engangsservice lavet af palmeblade og bambus. Lige til at sætte på bordet.
Dine gæster vil begejstres med Tapas-Specialiteter fra ATGourmet
Du får roser og overskud til jeres samvær.

K N A L D T I L B U D
1. Nytårs Luksus Tapas med Krudt – kr. 365,- pdf
2. Nytårs Luksus Tapas med Extra Krudt – kr. 465,- pdf

Vejledning pdf

_________


K N A L D T I L B U D   1.

Nytårs Luksus Tapas med Krudt – kr. 365,-

• SoyaMandler
til Velkomst og Nytårstalen
_____

• Rimmet Laks
med Limeolie, Krydderurter, Ærteblade
og Parmigiano-Reggiano (2-års Parmesanost)

• OkseCarpaccio
af Okseinderlår råmarineret i BasilikumOlivenolie med urter skalotter
og Parmigiano-Reggiano (2-års Parmesanost)

• Vitello Tonnato
rosastegt tyndt skåret Kalvefilet
med skalotter, hakkede kapers, paprika og tunsauce

• Italiensk Speck
(Lufttørret skinke)
med Lime, Cashew knas og rød Pesto

• TomatSalat
med små duehjerte tomater,
Urtefeta med saltristede Pistacienødder

• Brød og Smør
2 slags brød: Lys Durum Rustik & Landbrød med Græskarkerner
(bagt med økologisk mel)
3 slags smør:  Hvidløg, Chili, Almindeligt
____

• Ost – Tommes de Savoie
Klassificeret upastoriseret Komælksost

• OlivenSalat
(Piccolines Oliven) med Rosmarin

D e s s e r t

• Blok af Cbokolade/Kastanje Pavé
&
Coulis af  Skovbær og Vanille/Ananas Relish
Frisk Mynte
______________________________________________

 


K N A L D T I L B U D   2.
Nytårs Luksus Tapas med Ekstra Krudt – kr. 465,-

• SoyaMandler
til Velkomst og Nytårstalen
_____

• Rimmet Laks
med Limeolie, Krydderurter, Ærteblade
og Parmigiano-Reggiano (2-års Parmesanost)

• OkseCarpaccio
af Okseinderlår råmarineret i BasilikumOlivenolie med urter skalotter
og Parmigiano-Reggiano (2-års Parmesanost)

• Vitello Tonnato
rosastegt tyndt skåret Kalvefilet
med skalotter, hakkede kapers, paprika og tunsauce

• Italiensk Speck
(Lufttørret skinke)
med Lime, Cashew knas og rød Pesto

• TomatSalat
med små duehjerte tomater,
Urtefeta med saltristede Pistacienødder

• VinterSalat
med Blomkålsplader, Grønkål,ristede Hassenødder og kold Urte-lakridscreme

• Brød og Smør
3 slags brød: Lys Durum Rustik & Landbrød med Græskarkerner & Mørk Malt
(bagt med økologisk mel)
3 slags smør:  Hvidløg, Chili, Almindeligt

V a r m t

• Andalusiske Rejer
med Hvidløg og Chili

• Kylling i Bechamel
stegt filet af kyllingeoverlår
serveret i Fjerkræsbechamel med grøn Madagasgarpeber og Tranebær

• Crispy And – PankoPaneret 
Stykker af letsaltet And
med “Sauce Beautiful Irish” 
(urtemayonaise med Kørvel)
_____

• Ost – Tommes de Savoie
Klassificeret upastoriseret Komælksost

• OlivenSalat
(Piccolines Oliven) med Rosmarin

D e s s e r t

• Blok af Cbokolade/Kastanje Pavé
&
Coulis af  Skovbær og Vanille/Ananas Relish
Frisk Mynte

______

Bestil pr. mail atg@atgourmet.dk – eller telefon mob. 2065 3196 – 2840 4337
Afhentning den 31.12. mellem  kl.  8.00 og 14.00.
Min. 6 kuverter (ved færre kontakt os)

Bestil helst inden jul – af hensyn til vores planlægning og indkøb af råvarer.
Du kan bestille ned til 6 kuverter og du kan hente menuerne selv eller få dem bragt mod betaling.

Bliv inspireret!
Se vores billeder og videoer på Facebook
og dan dig et indtryk af ATGourmet og vores anretninger

GODT NYTÅR !